Ieiet

Partneri Komanda Par mums Kontakti Ziedojumi
 
janvāris februāris marts aprīlis maijs jūnijs jūlijs augusts septembris oktobris novembris decembris
Helsinki-86
VAK
LNNK
LTF
PSRS tautas deputāti
LR Augstākās Padomes deputāti

Izmaiņas

No Barikadopēdija

586632

Noņemti 3 baiti, 2013. gada 8. maijs, plkst. 15.08
nav labojuma kopsavilkuma
Biedrs Ēvalds (diemžēl viņš parakstījies bez iniciāļiem) visā visumā atbalsta avīzes «Sovetskaja Latvija» žurnālista viedokli, tomēr piebilst: sak, kuram kuru īsti vajagot klausīties — viņam manī vai man viņu. Domāju, ka alternatīva te nav jāmeklē. Šāda alternatīva būtu pretnostatīšana, arguments no «īsā kursa» arsenāla. Mūsu laiks prasa, lai izeja no strupceļiem tiktu meklēta, īstenojot līdzāspastāvēšanu pēc principa «gan — gan», mācoties savstarpēju iecietību un pacietību. Starp citu, šādi cēli darbības virzieni, kas atbilst patiesa internacionālisma interesēm, tas ir, nāciju un tautību savstarpējās cieņas interesēm visas tautas pārkārtošanās procesā, ir likti arī Latvijas Tautas frontes darbības pamatā. Tas ir vēl viens orientieris, kas mums palīdzēs izkļūt no nesenās pagātnes sociālās un ekonomiskās politikas strupceļiem.
No dažāda līmeņa tribīnēm jau daudz runāts par ļaunumu, ko nodara sociālās celtniecības sasteigšana. Padomāsim: protams, jebkurā jaunceltnē ir svarīgs temps, taču ne steiga un arī ne no vilcināšana. Jo vairāk tad, ja vispirms jālauž vecās, izpuvušās sienas un kārtīgi jānostiprina pamati ar svaigu demokrātijas un atklātuma javu. Bet kas notiks, ja celtniekiem gluži kā pie Bābeles torņa nemitīgi atgādinās, sak, jūs taču, puiši, runājat dažādās valodās, kur nu jums kopā uzcelt māju?! . . . Bēdīgā, bet pamācošā Bībeles līdzība, manuprāt, ļoti sasaucas ar mūsu vēstures pašreizējo posmu. Diemžēl pagaidām tā nav novecojusies. Paturēsim to prātā! Jo vairāk tāpēc, ka nama plāns principā ir skaidrs.
Ar cieņu pret visiem, kas redakcijai atsūtījuši man adresētas vēstules, —
16 760
labojumi
© 2012 Barikadopēdijas fonds. Idejas un nosaukuma autors - Andrejs Cīrulis. Citēšanas gadījumos atsauce uz Barikadopēdiju ir obligāta.
Publicēto materiālu autortiesības pieder to autoriem.