Ieiet

Partneri Komanda Par mums Kontakti Ziedojumi
 
janvāris februāris marts aprīlis maijs jūnijs jūlijs augusts septembris oktobris novembris decembris
Helsinki-86
VAK
LNNK
LTF
PSRS tautas deputāti
LR Augstākās Padomes deputāti

Izmaiņas

No Barikadopēdija

929856

Noņemts 1 baits, 2012. gada 18. novembris, plkst. 21.09
nav labojuma kopsavilkuma
Tiesa, lugā darbojās profesora tautieši. Bet kā rīkoties ar svešzemniekiem? Vai, teiksim, tas pats anglis var nosaukt valsti, no kuras ieradies ārzemju tūrists, ja pēdējais viņam vēl nav stādījies priekšā? Noskaidrojās, ka var gan. Pēc jautājumiem, ko uzdod tūrists. Piemēram, šāds jautājums: «Vai arī pie jums ziepes dod uz taloniem?» Nav jābūt profesoram, lai nojaustu, no kurienes ieradies šis zinātkārais pilsonis.
Stāsta, ka daži angļi šai ziņā guvuši tādus panākumus,, ka no mūsu tūristu grupas esot spējīgi nekļūdīgi noteikt rīdziniekus. It īpaši, ja tiek uzdots jautājums: «Vai pie jums piektajā stāvā ir ūdens?»
Tieši te, cienījamais Uldi Bambe, esam nonākuši pie mūsu sarunas galvenās tēmas. Jūs, protams, jau esat nojautis, ka šās vēstules autors dzīvo tieši piektajā stāvā. Pilnīgi pareizi, pašā Rīgas centrā blakus Pēterbaznīcai. Mūsu nams ir eksperimentālais. Tādā ziņa, ka eksperiments, kas saistīts ar ūdens procedūrām, ko ar mums rīko, ilgst jau ne pirmo gadu, Mērķis: pierādīt, ka mūsdienu cilvēks pilnīgi var iztikt bez ūdens.
16 760
labojumi
© 2012 Barikadopēdijas fonds. Idejas un nosaukuma autors - Andrejs Cīrulis. Citēšanas gadījumos atsauce uz Barikadopēdiju ir obligāta.
Publicēto materiālu autortiesības pieder to autoriem.