Ieiet

Partneri Komanda Par mums Kontakti Ziedojumi
 
janvāris februāris marts aprīlis maijs jūnijs jūlijs augusts septembris oktobris novembris decembris
Helsinki-86
VAK
LNNK
LTF
PSRS tautas deputāti
LR Augstākās Padomes deputāti

Izmaiņas

No Barikadopēdija

013896

Pievienots 1 baits, 2012. gada 9. augusts, plkst. 03.17
nav labojuma kopsavilkuma
Konservatoriem veicās arī citā jomā. Ne jau bez Jegora Ļigačova – toreizējā visas valstis lauksaimniecības uzrauga – palīdzības tika izveidota tā sauktā Zemnieku savienība, lai saglabātu kolhozus un sovhozus. Patiesībā gan radās lauku administratoru – dzimtbūšanas aizstāvju – savienība, un arī viņi grib cīnīties par iespēju komandēt. Kad izveidosies kooperatīvi, fermeru saimniecības, visi šie sarkanie feodāļi taču paliks bez darba. No šo pašu mūsdienu dzimtbūšanas aizstāvju vidus par savienības priekšsēdētāju tika izvirzīts Starodubcevs. Viņa labā savu kandidatūru atsauca pat Ļigačovs, kurš arī bija izvirzīts par zemnieku prezidenta kandidātu.
 <p style="text-align: center; ">''(Nobeigums nākamajā numurā)''</p><p style="text-align: right; ">'''L. Ļubimovs,'''</p><p style="text-align: right; ">''laikraksta „ Gudok" korespondents Baltijā''</p><p style="text-align: right; ">''Tulkojusi&nbsp;'''''U. Jaunslaviete'''</p>
16 760
labojumi
© 2012 Barikadopēdijas fonds. Idejas un nosaukuma autors - Andrejs Cīrulis. Citēšanas gadījumos atsauce uz Barikadopēdiju ir obligāta.
Publicēto materiālu autortiesības pieder to autoriem.