Ieiet

Partneri Komanda Par mums Kontakti Ziedojumi
 
janvāris februāris marts aprīlis maijs jūnijs jūlijs augusts septembris oktobris novembris decembris
Helsinki-86
VAK
LNNK
LTF
PSRS tautas deputāti
LR Augstākās Padomes deputāti

Izmaiņas

No Barikadopēdija

408368

Pievienoti 92 baiti, 2020. gada 13. novembris, plkst. 03.11
Set original images
|Original title=«Nē, es nenožēloju neko...»
}}
{{Source image|articles/408/368/408368a.jpg}}
{{Source image|articles/408/368/408368b.jpg}}
{{Written by|Velta Vilcāne}}
{{About topic|Prese}}
Ir vēl trīs īpašības, ko uzskatu par «PJ» laikā iemantotām vērtībām:
#reālistisks dzīves redzējums un normālkritisks tās vērtējums, #spēja saglabāt sevī dzīvu savu sapni, #spēja nesabrukt, katru reizi pārliecinoties, cik tāls no realitātes ir mans sapnis un cik nepārvarams ir šis attālums.
Bez tam, tieši «Jaunatnē» strādājot, iemācījos negaidīt atzinību par savu darbu. Sākumā tik ļoti reizēm gribas dzirdēt kādu labu vārdu, bet tik reti tos kāds saka... Un tad sapratu — man jābūt pārliecinātai par savu darbu pilnīgi, jāpadara tas tā, lai neviens nekad nevarētu pateikt: nu, paklausies, tu jau atkal visu esi salaidusi «sviestā»... Jā, kad sāku sevi kritiski vērtēt, tad arī kļuva vienaldzīgi, vai kāds manu darbiņu pamana vai ne, jo ne jau skaļie atzinības vārdi vai tie daži rubļi kaut ko izsaka. Nebūt ne. Man daudz vairāk nozīmē mierīgs prāts un apziņa: labāk izdarīt es neprotu, te ir manu pašreizējo spēju robeža. Prieks ir tajos ļoti retajos brīžos, kad šķita — es to nespēju, bet strādājot izrādās, ka spēju gan.
© 2012 Barikadopēdijas fonds. Idejas un nosaukuma autors - Andrejs Cīrulis. Citēšanas gadījumos atsauce uz Barikadopēdiju ir obligāta.
Publicēto materiālu autortiesības pieder to autoriem.