Ieiet

Partneri Komanda Par mums Kontakti Ziedojumi
 
janvāris februāris marts aprīlis maijs jūnijs jūlijs augusts septembris oktobris novembris decembris
Helsinki-86
VAK
LNNK
LTF
PSRS tautas deputāti
LR Augstākās Padomes deputāti

Izmaiņas

No Barikadopēdija

923574

Pievienoti 6 baiti, 2020. gada 8. novembris, plkst. 16.32
m
nav labojuma kopsavilkuma
}}
{{Written by|I. Bērziņa}}
Vakar paplašināta paplašinātā biroja sēdē visi runāja skaitļu valodā, jo klātesošie tika lepazīstināti iepazīstināti ar statistikas un kadru pārskatu. Uz šā gada 1. janvāri republikas komjaunatnes organizācija organizācijā bija 202 321 VĻKJS biedrs. Salīdzinājuma Salīdzinājumā ar pagājušo gadu komjaunatne zaudējusi 52 684 biedrus.
Krasi palielinājies no VĻKJS rindām izslēgto skaits: 1988. gadā — 2271 cilvēks, bet pērn Jau jau 10 244. Vairāk nekā puse no viņiem lr ir izslēgti pēc personiskiem iesniegumiem. Sešpadsmit reizes pieaudzis to Jauniešu jauniešu daudzums, kas izslēgti no komjaunatnes par sakaru pārtraukšanu ar šo organizāciju.
Pērn komjaunatnē uzņemti 2148 cilvēki, tas ir, par 7758 mazāk nekā 1988. gadagadā.
Sos Šos skaitļus sanāksmes dalībnieki dzirdēja tikai sēdes beigasbeigās, Jo jo sākumā vārdu ņēma SJTB «Sputņik» priekšsēdētājs A. Guļpe. Viņš Izklāstīja Jaunatnes izklāstīja jaunatnes tūrisma biroja attīstības koncepciju. Nezinu, cik saprotami un vajadzīgi tas šķita klātesošajiem, taču droši varu apgalvot, ka parastam Jaunietim jaunietim no tā nebūs ne silts, ne auksts.  Biroja sēdē izskatīja ari citus Jautājumus.
Biroja sēdē izskatīja arī citus jautājumus.
<p style="text-align: right; ">'''I. BĒRZIŅA'''</p><p style="text-align: right; "></p>
© 2012 Barikadopēdijas fonds. Idejas un nosaukuma autors - Andrejs Cīrulis. Citēšanas gadījumos atsauce uz Barikadopēdiju ir obligāta.
Publicēto materiālu autortiesības pieder to autoriem.