Ieiet

Partneri Komanda Par mums Kontakti Ziedojumi
 
janvāris februāris marts aprīlis maijs jūnijs jūlijs augusts septembris oktobris novembris decembris
Helsinki-86
VAK
LNNK
LTF
PSRS tautas deputāti
LR Augstākās Padomes deputāti

Izmaiņas

No Barikadopēdija

402967

Pievienoti 9 baiti, 2020. gada 7. novembris, plkst. 20.41
m
nav labojuma kopsavilkuma
}}
{{Written by|Latvijas Jaunatne}}
Laikraksta «Latvijas Jaunatne» redakcija slrsuigl pateicat sirsnīgi pateicas visiem, kas šajās ārkārtējās krīzes dienās mums zvanīja, uzmundrināja mūs, paldies visiem tiem, kas mums centās palīdzēt.
Paldies par koleģialitāti Latvijas televīzijai un radio, kas bija gatavi savu ētera laiku atvēlēt ari arī preses žurnālistiem, kompensējot viņu piespiedu bezdarbību. Jūsu piedāvāto lespēju iespēju paturam prātā, Jo jo papīra atkal drīz var nebūt.
Īpaši sirsnīgs paldies Latvijas Evaņģēliski luteriskās baznīcas arhibīskapam a. god. Kārlim Gailīša kungam. Latvijas Evaņģēliski luteriskās baznīcas Konsistorijai par tās godprātīgo un mOsu mūsu patieso cieņu pelnošo lēmumu Izdot izdot kristīgo laikrakstu «Svētdienas Rīts» divreiz biezāk biežāk un «Latvijas Jaunatnes» nelznākšanu neiznākšanu kompensēt, atvēlot papildu divas lapas laikrakstā «Svētdienas Rīts».
Tāpat īpaši sirsnīgs paldies Līgatnes papīrfabrikas direktoram Ilmāram NorltlmNorītim, kas rada iespēju «Svētdienas Ritam» Rītam» pārdot un ar savu transportu atvest vairākus papīra ru(Jusruļļus, lai «Svētdlēnas «Svētdienas Rīts» — tagad jau vajadzības gadījumā — operatīvi varētu palīdzēt «Latvijas Jaunatnei».
Paldies «Atmodai» par piedāvājumu sadarboties. Paldies Agrorūpniecības komitejai Ģēgera Ģēģera kunga personā, Maskavas rajona komjaunatnes komitejai, Latvijas Žurnālistu savienībai, visām organizācijām un iestādēm, kas bija ieinteresētas mūsu Iznākša nas iznākšanas ātrākā atsākšanā.
Paldies visiem Individuālajiem individuālajiem zvanītājiem, kas bija gatavi momentāni piedalīties «makulatūras kampaņas» sarīkošanā un citādā veidā mūs pabalstīt Sajās . Šajās dienās redakcijā atskanēja tikai viens zvans, kura autors pieprasīja atlīdzību par nesaņemtajiem numuriem.
Mīļš paldies! REDAKCIJA
© 2012 Barikadopēdijas fonds. Idejas un nosaukuma autors - Andrejs Cīrulis. Citēšanas gadījumos atsauce uz Barikadopēdiju ir obligāta.
Publicēto materiālu autortiesības pieder to autoriem.