Ieiet

Partneri Komanda Par mums Kontakti Ziedojumi
 
janvāris februāris marts aprīlis maijs jūnijs jūlijs augusts septembris oktobris novembris decembris
Helsinki-86
VAK
LNNK
LTF
PSRS tautas deputāti
LR Augstākās Padomes deputāti

Izmaiņas

No Barikadopēdija

173953

Pievienots 91 baits, 2015. gada 25. novembris, plkst. 12.28
nav labojuma kopsavilkuma
|Page number=1
|Original title=Latvijas PSR vienpadsmitā sasaukuma Augstākās Padomes desmitā sesija. Informatīvais ziņojums
|Alternate title=Latvijas PSR vienpadsmitā sasaukuma Augstākās Padomes desmitā sesija
|Source file=cina1988n270_001_01
}}
Piedalīties sesijas darbā uzaicināti PSRS Augstākās Padomes deputāti, zinātnes darbinieki, atbildīgi ministriju un resoru darbinieki, partijas rajonu un pilsētu komiteju pirmie sekretāri, pilsētu un rajonu izpildkomiteju priekšsēdētāji un priekšsēdētāju vietnieki, rajonu un pilsētu Tautas deputātu padomju izpildkomiteju plāna un budžeta komisiju priekšsēdētāji, vairāku izpildkomiteju un ciemu padomju izpildkomiteju priekšsēdētāji un sekretāri, daudzu darba kolektīvu, sabiedrības un Latvijas Tautas frontes pārstāvji.
Sesiju atklāja Latvijas PSR Augstākās Padomes priekšsēdētāja vietniece'''R. Bērziņa''' (Olaines 276. vēlēšanu apgabals). Sakarā ar to, ka Latvijas PSR Augstākās Padomes priekšsēdētājs deputāts A. Drīzulis slimības dēļ nepiedalās sesijā, R. Bērziņa Vecāko padomes uzdevumā izteica priekšlikumu uzdot vadīt sesijas sēdes Latvijas PSR Augstākās Padomes Prezidija priekšsēdētājam A. Gorbunovam. Šo priekšlikumu deputāti vienbalsīgi pieņēma.
Tika apstiprināta Vecāko padomes sēdē un Augstākās Padomes partijas grupas izskatīta un akceptēta sesijas darba kārtība.
16 760
labojumi
© 2012 Barikadopēdijas fonds. Idejas un nosaukuma autors - Andrejs Cīrulis. Citēšanas gadījumos atsauce uz Barikadopēdiju ir obligāta.
Publicēto materiālu autortiesības pieder to autoriem.