Ieiet

Partneri Komanda Par mums Kontakti Ziedojumi
 
janvāris februāris marts aprīlis maijs jūnijs jūlijs augusts septembris oktobris novembris decembris
Helsinki-86
VAK
LNNK
LTF
PSRS tautas deputāti
LR Augstākās Padomes deputāti

Izmaiņas

No Barikadopēdija

892570

Nav izmaiņu izmērā, 2015. gada 31. marts, plkst. 10.50
nav labojuma kopsavilkuma
'''6. pants.''' Ekonomiskās attiecības Lietuvas Padomju Sociālistiskajā Republikā, Latvijas Padomju Sociālistiskajā Republikā un Igaunijas Padomļu Sociālistiskajā Republikā reglamentē republiku Konstitūcijas, Lietuvas PSR likums «Par Lietuvas PSR ekonomiskas patstāvības pamatiem», Latvijas PSR likums «Par Latvijas PSR ekonomisko patstāvību», Igaunijas PSR likums «Par Igaunijas PSR saimnieciskā aprēķina pamatiem» un attiecīgie PSRS likumi.
Noteikt, ka PSRS likumdošanas akti. , kas regulē saimnieciskās attiecības, minēto republiku teritorijā ir spēkā tiktāl, ciktāl tie netraucē to pāreju uz ekonomisko patstāvību.
Lietuvas PSR, Latvijas PSR un Igaunijas PSR, kas pirmās pāriet uz ekonomisko patstāvību, var brīvprātīgi piedalīties to PSRS orgānu un savienoto republiku izstrādāto radikālās ekonomiskās reformas pasākumu aprobēšanā un realizēšanā, kas attiecas uz republikas ekonomisko patstāvību.
16 760
labojumi
© 2012 Barikadopēdijas fonds. Idejas un nosaukuma autors - Andrejs Cīrulis. Citēšanas gadījumos atsauce uz Barikadopēdiju ir obligāta.
Publicēto materiālu autortiesības pieder to autoriem.