Ieiet

Partneri Komanda Par mums Kontakti Ziedojumi
 
janvāris februāris marts aprīlis maijs jūnijs jūlijs augusts septembris oktobris novembris decembris
Helsinki-86
VAK
LNNK
LTF
PSRS tautas deputāti
LR Augstākās Padomes deputāti

Izmaiņas

No Barikadopēdija

664232

Nav izmaiņu izmērā, 2013. gada 29. jūnijs, plkst. 16.51
nav labojuma kopsavilkuma
Balsu skaitīšanas komisija par derīgiem atzina 119 biļetenus. Saskaitot balsis, par valdes locekļiem ievēlēti: '''Uldis Augstkalns — 84 balsis, Jānis Ruško — 79, Dainis Īvāns — 70, Juris Kokins — 66, Juris Strīpnieks — 61, Aivars Bernāns — 51, Māris Lukaižis — 47.''' Nosaukšu arī zem svītras palikušos (izvirzīšanas, nevis iegūto balsu secībā): Roberts Milbergs, Vilnis Zariņš, Ilmārs Kiršbaums, Mārtiņš Grigulis, Juris Putriņš, Ainārs Bašķis, Donāts Beitiņš, Ilmārs Ančāns, Jānis Trakšs.
Divus no viņiem — '''Robertu MilherguMilbergu''' (44 balsis) un '''Aināru Bašķi''' (45 balsis), tāpat arī '''Andreju Panteļejevu''' jaunajai valdei ieteica Romualds Ražuks. Dome apstiprināja šīs kandidatūras. Pārējos no savas puses izraudzītos valdes locekļus LTF priekšsēdētājs paziņos vēlāk.
Domes sēdē tika apspriesta iespējamā Tautas frontes taktika un rīcība gaidāmo politisko notikumu sakarā. Viena no tām — vēlēšanas Rīgas pilsētas divos apgabalos 28. oktobrī. Tika apšaubīta šo vēlēšanu iespējamība pēc LPSR vēlēšanu nolikuma ar PSRS karaspēka līdzdalību, kas ir pretrunā ar 4. maija Deklarāciju. Priekšlikumi tika izteikti arī par 7. novembri.
16 760
labojumi
© 2012 Barikadopēdijas fonds. Idejas un nosaukuma autors - Andrejs Cīrulis. Citēšanas gadījumos atsauce uz Barikadopēdiju ir obligāta.
Publicēto materiālu autortiesības pieder to autoriem.