Ieiet

Partneri Komanda Par mums Kontakti Ziedojumi
 
janvāris februāris marts aprīlis maijs jūnijs jūlijs augusts septembris oktobris novembris decembris
Helsinki-86
VAK
LNNK
LTF
PSRS tautas deputāti
LR Augstākās Padomes deputāti

Izmaiņas

No Barikadopēdija

659003

Noņemti 6 baiti, 2012. gada 11. decembris, plkst. 21.47
nav labojuma kopsavilkuma
Tūlīt pēc februāra plēnuma, pēc tikšanās Maskavas Valsts universitātē ar studentiem un pasniedzējiem es runāju ar A. Jakovļevu, kas paņēma mūsu dokumentus, solījās padomāt. Pēc dažām dienām tikos ar CK sekretāru, laikraksta «Pravda» galveno redaktoru I. Frolovu, kas izteicās par demokrātiskās platformas publicēšanu partijas centrālajā avīzē un savu vārdu turēja (3. martā šis dokuments bija publicēts «Pravdā»).
 Laiks ritēja, izņemot divus «apaļos galdus» «Pravdā» un demokrātiskās platformas publikāciju, tajā vairāk nekādu kontaktu nebija. 11. martā darbu sāka nākamais PSKP CK plēnums, mūs uz to neviens neuzaicināja.
Nākamajā dienā sanāca PSRS tautas deputātu trešais ārkārtas kongress. Tajā demokrātiskās platformas koordinācijas padomes loceklis N. Travkins runāja ar M. Gorbačovu par mūsu līdzdalību un uzstāšanos plēnumā. Gorbačovs piekrita. Tiesa, pašu N. Travkinu aparāts atteicās iekļaut uz plēnumu uzaicināto sarakstā.
16 760
labojumi
© 2012 Barikadopēdijas fonds. Idejas un nosaukuma autors - Andrejs Cīrulis. Citēšanas gadījumos atsauce uz Barikadopēdiju ir obligāta.
Publicēto materiālu autortiesības pieder to autoriem.