Ieiet

Partneri Komanda Par mums Kontakti Ziedojumi
 
janvāris februāris marts aprīlis maijs jūnijs jūlijs augusts septembris oktobris novembris decembris
Helsinki-86
VAK
LNNK
LTF
PSRS tautas deputāti
LR Augstākās Padomes deputāti

Izmaiņas

No Barikadopēdija

953369

Pievienoti 136 baiti, 2012. gada 19. maijs, plkst. 08.49
nav labojuma kopsavilkuma
Enerģijas un spēka avots man diemžēl nekad nav bijusi komjaunatne. Pēdējā laikā tas ir Kultūras fonds ar savu kolosālo programmu.
<p style="text-align: right;">'''DACE GOLUBOVA,'''</p><p style="text-align: right;">Rīgas 69. vidusskolas komjaunatnes pirmorganizācijas sekretāre</p><p style="text-align: right;"></p><p style="text-align: right;"></p><p style="text-align: right;"></p><p style="text-align: center;">***</p>
<span style="font-size:medium;">'''Visur''' </span>dzird tikai par to, ka komjaunatne degradējusies, novecojusi un tamlīdzīgi, vajagot jaunu organizāciju ar citiem darbības pamatprincipiem. Bet kāpēc šai pašai organizācijai nevarētu izvirzīt jaunus mērķus un uzdevumus, mainīt attieksmi pret to? (Kur visi runātāji bija pirms VĻKJS kongresa — vai TAD komjaunatnē viss bija kārtībā?) Vai tāpēc, ka organizācijai mainīsies nosaukums, visa jaunatne uzreiz kļūs aktīva, skriešus metīsies darboties? Diez vai!
Vai nav pienācis laiks ar visu stingrību pievērsties komjauniešu atbilstībai savai organizācijai? Līdzskrējēju un nogaidītāju laiks pagājis, komjaunatnē ir vajadzīgas personības, cilvēki, kuriem ir savs mugurkauls, pārliecība un ticība darāmajam. Vienreiz jāizbeidz visur par mērauklu ņemt kvantitāti, galvenais ir — kvalitāte.
<p style="text-align: right;">'''MARUTA GLEIZDĀNE,'''</p><p style="text-align: right;">Rēzeknes rajona kolhoza «Gaigalava» komjaunatnes pirmorganizācijas sekretāre</p><p style="text-align: right;"></p><p style="text-align: right;"></p><p style="text-align: right;"></p><p style="text-align: center;">***</p><p style="text-align: right;"></p>
<span style="font-size:medium;">'''Sveika,&nbsp;'''</span>mīļā «Padomju Jaunatne»! Lasu tevi katru dienu jau vairākus gadus, taču rakstu pirmo reizi.
16 760
labojumi
© 2012 Barikadopēdijas fonds. Idejas un nosaukuma autors - Andrejs Cīrulis. Citēšanas gadījumos atsauce uz Barikadopēdiju ir obligāta.
Publicēto materiālu autortiesības pieder to autoriem.